Hur du kan förvara dina pocketböcker

Många läslusar älskar att köpa på sig nya pocketböcker, och vill gärna ha dem kvar för att vid ett senare tillfälle kunna läsa om dem, eller kanske för att låna ut sina favoritböcker till vänner. Som tur är så är pocketböcker ofta relativt billiga. Särskilt om man köper dem second hand på loppis eller i en second handbutik. Tyvärr är böcker generellt ganska skrymmande, och man måste börja fundera på hur man ska förvara sina älskade pocketböcker. Hur kan man förvara sina böcker på ett sätt som är både praktiskt, snyggt och säkert för böckerna?

Medan man läser sin pocketbok och bär den med sig, kan det vara praktiskt att förvara den i en ryggsäck eller handväska och antingen slå in den i papper eller köpa ett särskilt pocketfodral. På så sätt skyddar du din bok mot påfrestningar när du är på språng.

Hemma är bokhyllor ett praktiskt sätt att förvara pocketböckerna på som både är snyggt och dessutom ger ditt hem ett intellektuellt sken. Man kan köpa billiga, rejäla och snygga bokhyllor på Ikea där alla dina favoritpockets får plats. Eller så kan man investera i något väldigt stilrent, tidlöst och snyggt, som stringhyllan. I den har otaliga personer genom åren förvarat sina pocketböcker.

Har du inte en särskilt stor bokhylla kan du ha dina favoritböcker där, och lägga mindre aktuella pocketböcker i förvaringslådor. Man kan ha lådorna under sängen exempelvis, om man bor på en liten yta. Ta väl hand om dina pocketböcker så att du kan njuta av dem länge!